Egy pásztorétel, ami világhírűvé tette a magyar konyhát – a Gulyás kiállítást mindenkinek látnia kéne...
12 év alatt összesen 367 tonna hulladékot gyűjtöttek össze a petkalózok – erről is beszélgettünk a PET Kupa csapatával
Nem minden születő apró életnek örülünk egyformán – védjük okosan kertünket a kártevők ellen májusban is!
„Csak szerelemből lehet bazsarózsát termeszteni” – Csizmadi Imrével, a legnagyobb hazai bazsarózsa farm tulajdonosával beszélgettünk
„Minden örökségelem mögött élő közösség van, amely ma is tartja ezt a hagyományt” – Örökség Ünnepre készülnek a Skanzenben
Pásztorételtől a magyar konyha szimbólumáig – nagyszabású kiállítás nyílik a Vendéglátóipari Múzeumban a gulyásról
Rembrandt tulipánjai is egy vírusnak köszönhetik pompájukat – közérthetően a növényeinkre leselkedő vírusokról