Eszközök

Karim kemence

A takarékosság fontos tényező, ha fűtésről van szó.

Cserép palack

Vastag falú, kézi gyártású edény

Légli Kerámia Serpenyő

Az étel nem ragad az edényhez.

Légli Kerámia Pitetál

Az edény a felmelegedését követően egyenletesen adja le a hőt.

Fagylalt nyalóka készítő

A kánikulában jól jön a házi készítésű hűs finomság.

Hagyományos fazék

Keskeny fenekű, szabad tűzön használható főzőedény.

Gasztroangyal (piros) sorozat - Csirkesütő

Klasszikus csirkesütő forma.

Ujjra húzható zöldségtisztító kefe

A nyári befőzések és eltevések idejére...

Zsírhőmérő

Régebben azt állították, hogy ha a fakanál nyél körül kis hólyagocskák láthatók, akkor...

Grate and shake - reszeld és rázd

Csonthéjasok, fűszerek aprítására...

Turbó aprító

Hagyma finomra aprítása gyorsan és egyszerűen, könnyek nélkül!...

Kapcsolat

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről a gasztroangyal@gasztroangyal.hu email címen vagy a facebook oldalon.

Gyere és csatlakozz Facebook oldalamhoz!

Mi történik mostanában velem? Hol forgatok éppen és mi lesz a következő téma? Megtudhatod, ha csatlakozol a Facebook oldalamhoz, hiszen ott olyan naprakész, belső információkat találsz, amit máshol nem. Egyenesen a forrástól...