Sütés

Hájas tészta alaprecept

A hártyát lehúzzuk a hájról, feldaraboljuk és a húsdarálón ledaráljuk.

Hajdina málé

A lisztet egy tálba mérjük, hozzáadjuk a porcukrot, a csipet sót, a szódabikarbónát és...

Hajdinás pogácsa

A 20 dkg hajdinát körülbelül 7 dl sós vízben, kis lángon, lefedve puhára főzzük és...

Hajtogatott, réteges keletlen

A megtisztított burgonyát lereszeljük, belekeverjük a lisztet és a sót.

Hajtott hájas

A hozzávalókból rétestésztát gyúrunk, majd egy lábossal letakarva fél órát pihentetjük.

Hámán táska

A lisztet a kókuszzsírral, az élesztővel, a tojásokkal, a cukorral...

Házi kenyér

A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a langyos vízben elkevert élesztőt, a sót, a kovászt és...

Házikenyér

A lisztben elmorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk az őrölt magokat vagy olajat, a sót, és apránként...

Házikenyér öregtészával készítve Limarától

A lisztet, az élesztőt, az öregtésztát, az olajat...

Hefe knédli

Az élesztőt langyos tejben pici cukorral felfuttatjuk...

Hólabda

A hozzávalókból - a porcukor kivételével - tésztát gyúrunk.

Hőkön sült tökmaglisztes perec

Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóból kalácstésztát dagasztunk.

Húsos táska

Először a tésztát készítjük el.

Juhtúrós borjúkötél

Az élesztőt kevés tejben egy kis cukorral felfuttatjuk. A többi hozzávalóval együtt lágy tésztát...

Kürtőskalács

Az élesztőt felfuttatjuk a tejben, majd a hozzávalókkal összegyúrjuk,...

Kalinkó

Az élesztőt felfuttatjuk, és a liszttel, a langyos tejjel, a cukorral...

Káposztás pogácsa

A káposztát apróra reszeljük, besózzuk és legalább 1 órát állni hagyjuk, majd jó alaposan...

Kapros - krumplis lepény

A burgonyát héjában megfőzzük, még melegen meghámozzuk, áttörjük. 50-75 dkg áttört krumplit...

Kapucnyika

1 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt és egy csipet cukrot dobunk a tetejére.

Kapucnyika II.

Először a tészta hozzávalóiból kelt tésztát dagasztunk.

Kapcsolat

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről a gasztroangyal@gasztroangyal.hu email címen vagy a facebook oldalon.

Gyere és csatlakozz Facebook oldalamhoz!

Mi történik mostanában velem? Hol forgatok éppen és mi lesz a következő téma? Megtudhatod, ha csatlakozol a Facebook oldalamhoz, hiszen ott olyan naprakész, belső információkat találsz, amit máshol nem. Egyenesen a forrástól...