Sütés

Cseresznyés vagy meggyes rácsos

A szobahőmérsékletű zsírt......

Csiripiszli

A tritikálét vagy búzát kiválogatjuk, fontos, hogy csak az egészséges szemeket használjuk fel.

Csutrirépás béles

A répát meghámozzuk és tormareszelőn lereszeljük.

Cukros fonott kalács

A lisztet tegyük egy tálba a közepébe egy kis mélyedést készítsünk,

Dán vajas, mandulás kalács

Egy deci langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt, rászórjuk a cukrot és felfuttatjuk.

Darázsfészek

Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk, majd tésztát gyúrunk a többi hozzávalóból.

Dédnagymama kukoricaprószája

A kukoricalisztet és a darát leforrázzuk, majd csomómentesre keverjük a tejjel.

Diós, meggyes batyu

A tészta hozzávalóit......

Édes málé

A kukoricalisztet ........

Ernyős hájas

Miután meggyúrtuk, deszkára csapkodjuk és néhányszor sodrófával is megütögetjük.......

Flézli

Az élesztőt kis tejjel és pici cukorral felfuttatjuk...

Fluta

A burgonyát meghámozzuk, darabokra vágjuk és sós vízben megfőzzük majd egy tálba szedjük és...

Füles fánk

Langyos tejben csipet cukorral felfuttatjuk az élesztőt.

Fűszeres kenyér

Az élesztőt felfuttatjuk, a liszttel és a vízzel összedolgozzuk.

Fűszernövényes keksz

A hozzávalókból tésztát gyúrunk, kis gömböket formázunk, vagy kekszkinyomóval formázzuk meg,...

Gesztenyés bukta

Az élesztőt kevés tejben egy csipet cukorral felfuttatjuk.

Görhöny

A kukoricadarát átszitáljuk, és a lisztesebb részét előző este leforrázzuk...

Görög, citromos-kókuszos pite

A lisztet, a csipet sót, a búzadarát, a sütőport, a reszelt citromhéjat és a kókuszreszeléket egy...

Grízes lángos

A lisztet egy tálba szitáljuk és a többi hozzávalóval együtt tésztát dagasztunk.

Hájas tészta alaprecept

A hártyát lehúzzuk a hájról, feldaraboljuk és a húsdarálón ledaráljuk.

Kapcsolat

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről a gasztroangyal@gasztroangyal.hu email címen vagy a facebook oldalon.

Gyere és csatlakozz Facebook oldalamhoz!

Mi történik mostanában velem? Hol forgatok éppen és mi lesz a következő téma? Megtudhatod, ha csatlakozol a Facebook oldalamhoz, hiszen ott olyan naprakész, belső információkat találsz, amit máshol nem. Egyenesen a forrástól...