Sütés

Hámán táska

A lisztet a kókuszzsírral, az élesztővel, a tojásokkal, a cukorral...

Házikenyér öregtészával készítve Limarától

A lisztet, az élesztőt, az öregtésztát, az olajat...

Hefe knédli

Az élesztőt langyos tejben pici cukorral felfuttatjuk...

Hólabda

A hozzávalókból - a porcukor kivételével - tésztát gyúrunk.

Húsos táska

Először a tésztát készítjük el.

Kürtőskalács

Az élesztőt felfuttatjuk a tejben, majd a hozzávalókkal összegyúrjuk,...

Kalinkó

Az élesztőt felfuttatjuk, és a liszttel, a langyos tejjel, a cukorral...

Kapucnyika

1 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt és egy csipet cukrot dobunk a tetejére.

Kapucnyika, mákos guba

Először a tészta hozzávalóiból kelt tésztát dagasztunk.

Kelt rétes (gibanica)

A kelt rétes készítésének az alapja egy lágy kalácstészta.

Kemencés, nagy medvehagymás pogácsa

1 dl langyos tejből a cukorral és kevés liszttel kovászt futtatunk.

Kerek perec

Az élesztőt.....

Kőttes vagy csiripiszli

A búzát alaposan válogassuk ki, mossuk át, és nedves konyharuhába betekerve...

Krumplilaska

A burgonyát megfőzzük és lehetőleg, amíg forró, burgonyatörőn átnyomjuk.

Krumplis lángos

A lisztbe beletesszük az áttört burgonyát...

Krumplis pogácsa

Héjában megfőzzük a burgonyát...

Krumplis tekercs és káposztás "rétes"

A burgonyát megfőzzük.....

Krumplis, sajtos pite

A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze, csak annyi vizet adjunk hozzá,...

Lípia, csángó lepény

A lisztet tálba tesszük.....

Macskaszem

Először tésztát gyúrunk .......

Kérdezd Marcsit!

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről, vagy olvasgasd kedvedre az eddig feltett kérdéseket és válaszokat, hiszen nagyon igaz, hogy sokat tanulhatunk mások kérdéseiből is. Garantáljuk, hogy Marcsi minden kérdésedre válaszol.

Gyere és csatlakozz Facebook oldalamhoz!

Mi történik mostanában velem? Hol forgatok éppen és mi lesz a következő téma? Megtudhatod, ha csatlakozol a Facebook oldalamhoz, hiszen ott olyan naprakész, belső információkat találsz, amit máshol nem. Egyenesen a forrástól...