Sütés

Adai pékkifli

Az élesztőt langyos tejben pici cukorral és egy egész tojással keverjük el.

Almás, kelt kalács

Először a kelt tésztát készítjük el. Az élesztőt 2 dl langyos tejben, 1-2 evőkanál cukorral...

Aszalt szilvás-rizses lángos

Az élesztőt kevés langyos tejben, kis cukorral felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval...

Babakalács vagy fumu

Az élesztőt kevés langyos tejben egy csipet cukorral felfuttatjuk.

Barackos batyu

Az összes hozzávalót egyneművé gyúrjuk a lisztes vaj kivételével. Összegömbölyítve öt percet...

Barackos lepény

Először elkészítjük a kelt tésztát. Az élesztőt kevés langyos tejben, csipet cukorral felfuttatjuk.

Bio darálós keksz

A hozzávalókhoz csak annyi vizet tegyünk hozzá, hogy morzsalékos állagú tésztát kapjunk.

Birsalmás, túrós rácsos

Az élesztőt, egy csipet cukorral langyos tejben felfuttatjuk.

Bobájka (mákos guba)

A másfél dl vízben feloldjuk az élesztőt egy mokkás kanálnyi cukorral.

Bodag

Lisztezett nyújtódeszkán még jól átgyúrjuk, és lángos nagyságú, körülbelül fél centi......

Borkorcsolya

Először a tölteléket készítjük el. A padlizsánt megsütjük, miután kihűlt a héját...

Boros kifli

A lisztet a szobahőmérsékletű zsírral jól összemorzsoljuk.

Borsos kalács

Az élesztőt langyos tejben, 1 evőkanál cukorral felfutattjuk.

Burgonyás kenyér

Előző este elkészítjük a kovászt. A liszthez hozzáadjuk az élesztőt, a vizet vagy tejsavót és...

Bűribe tészta

A túrót áttörjük, összekeverjük a tojásokkal, a vaníliás cukorral ..........

Céklás sütemény

Meghámozzuk a céklát, és sós vízben megfőzzük. Ha már puha, leturmixoljuk. Hozzáadjuk a cukrot...

Cigány pogácsa

A lisztet egy tálba szitáljuk, beleszórjuk a sót, a szódabikarbónát, és annyi vizet adunk hozzá,...

Cirkos kalács

Az élesztőt kevés langyos tejben...

Csalános lepény

A frissen szedett csalánlevelet apróra vágjuk, és kevés zsiradékon.

Cseresznyés lepény

A hozzávalókból tésztát gyúrunk, melyet 30 percig pihentetünk.

Kapcsolat

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről a gasztroangyal@gasztroangyal.hu email címen vagy a facebook oldalon.

Gyere és csatlakozz Facebook oldalamhoz!

Mi történik mostanában velem? Hol forgatok éppen és mi lesz a következő téma? Megtudhatod, ha csatlakozol a Facebook oldalamhoz, hiszen ott olyan naprakész, belső információkat találsz, amit máshol nem. Egyenesen a forrástól...