Levesek

Aranykoronás libazúza gulyásleves

A hagymákat kis kockára vágjuk. Zúzát megpucoljuk és kis kockákra vágjuk.

Aszalt szilvás korhelyleves

70 dkg savanyú káposztát 2 liter vízben felteszek főni.

Babgulyás

A babot előző este beáztatjuk, a csülköt, babérlevél, hagyma......

Bableves és babfőzelék, ahogyan Baján készítik

A csülköt annyi hideg vízben, amennyi bőven ellepi, feltesszük főni.

Bableves krumpligombóccal

A babot egy éjszakára beáztatjuk. Másnap a hagymát és a fokhagymát...

Bábolnai szárnyas esszencia

A tyúkot félbevágva, zsírzóját kivágva annyi hideg vízben feltesszük főni...

Báránygulyás

A zsírt tegyük egy fazékba és adjuk hozzá a szemes köményt.

Becsinált leves

A hagymát nagyon apróra vágjuk és kevés zsiradékon megdinszteljük...

Betyár zöldbab leves

A szalonnát apró kockára vágom, megpirítom beleteszem az apróra...

Birsalmás bableves

Előző este beáztatjuk a babot, a felhasználás előtt leöntjük róla a vizet, átmossuk és 2-3 liter...

Bojtár gulyás

A gulyásunk akkor lesz a legfinomabb, ha cserépedényben készítjük...

Borleves

A bort a vízzel és a fűszerekkel felforraljuk.

Borscs

Egy fazékban az oldalast, bő vízben feltesszük főni, ez lesz a leves alapleve.

Böjti leves

A vajon rózsaszínűre pirítjuk a lisztet és a leveshez keverjük, majd kanállal beleszaggatjuk ...

Bölcskei nyurgaponty halászlé

A halat megpucoljuk, a belsőséget és a méregfogát is eltávolítjuk, majd kb.: 2-3 cm-es szeletekre...

Brokkolikrémleves

Kevés oliva olajos sós vízben puhára fözzük a brokkolit....

Cékla krémleves

A hagymát felaprítjuk és kevés olajon megpároljuk. A...

Céklaleves

A fokhagymát megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd megpirítjuk a zsíron, közben megsózzuk.

Cibere leves

A borjúhúst kockára.....

Cipóban tálalt gidaleves

A húst kicsontozzuk, és csontokból levet főzünk.

Kapcsolat

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről a gasztroangyal@gasztroangyal.hu email címen vagy a facebook oldalon.

Gyere és csatlakozz Facebook oldalamhoz!

Mi történik mostanában velem? Hol forgatok éppen és mi lesz a következő téma? Megtudhatod, ha csatlakozol a Facebook oldalamhoz, hiszen ott olyan naprakész, belső információkat találsz, amit máshol nem. Egyenesen a forrástól...