Főételek

Áldos, marha és rackahúsból

A felforrósított zsiradékon a húst megpirítjuk,

Angolna pörkölt

Az angolnát 3-4 centi vastag darabokra vágjuk...

Aszaltszilvával töltött vaddisznószűz szőlőmártással

A vaddisznószűzből nyitott szeletet vágunk...

Babos káposzta

A babot előző este beáztatjuk.

Bajor Galloway marha rolád mustár szószban

Marha rostélyost szeletekre várjuk és enyhén kiklopfoljuk.

Bárányburger

A darált húst keverjük alaposan össze a fűszerekkel, majd formázzunk belőlük 4 egyforma pogácsát.

Bárányragu

A húst apró kockára vágjuk és kevés zsiradékon fehéredésig pirítjuk.

Báránysült főtt burgonyával és babsalátával

A salátához a babot előző este áztassuk be annyi vízbe, hogy jól ellepje. Másnap főzzük puhára,...

Batáta röszti céklakrémmel

Az édesburgonyát nagylukú reszelőn lereszeljük, kinyomkodjuk, majd a többi hozzávalóval ízesítjük.

Batátás, tejszínes gombás csirkemell, batáta tócsival

A csirkemellet csíkokra vágjuk, és enyhén megsózzuk, fehérborssal ízesítjük. A batátákat...

Birsalmával és zöld dió lekvárral töltött barátfüle

Friss tésztát készítünk. A lisztet a tojásokkal, az olíva olajjal, a porcukorral és a csipet sóval...

Bivalyborjú sült

A húst enyhén sózzuk, ízlés szerint borsozzuk. Egy nagyobb tálat kibélelünk, az oldalát is,...

Bogrács

A húst közepes kockára vágjuk, és serpenyőben...

Bográcsolt ürühús

A szalonnát vékony kakastaréjra vágjuk és a bográcsban lepirítjuk.

Borjádi süllő

A halat kívülről is és belülről is besózzuk, majd a fejét, az állkapcsánál átvágjuk, hogy ki...

Borjúcsülök vele sült zöldségekkel

A csülköket sózzuk, borsozzuk. Egy tepsiben zöldségágyat készítünk. A megtisztított felszeletelt...

Borókában érlelt szarvasfilé, gesztenyés kelbimbóval

A szarvas gerinc filét előzőleg bepácoljuk.

Borsos bivalyszelet túrós puliszkával

A húst rostjára merőlegesen kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk, a szeleteket a kés fokával kissé...

Bundázott padlizsán barnarizzsel és narancsos almacsatnival

Először a barnarizs köretet készítsük el, mert a barnarizs hosszabb ideig fő

Busa hússal készített töltött káposzta

A húst a megtisztított fokhagymával és a vöröshagymával együtt ledaráljuk.

Kapcsolat

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről a gasztroangyal@gasztroangyal.hu email címen vagy a facebook oldalon.

Gyere és csatlakozz Facebook oldalamhoz!

Mi történik mostanában velem? Hol forgatok éppen és mi lesz a következő téma? Megtudhatod, ha csatlakozol a Facebook oldalamhoz, hiszen ott olyan naprakész, belső információkat találsz, amit máshol nem. Egyenesen a forrástól...