Desszertek

Almapuffancs

Az almát hámozzuk meg és reszeljük le.

Almás desszert

A tojásokat szétválasztjuk.

Almás-diós pite, cider szósszal

A lisztet egy tálba öntjük, elkeverjük a sóval, majd belemorzsoljuk a kockára vágott vajat.

Aludttejes fánk (Sauermilchkrepl)

A lisztet egy tálba szitáljuk, beleszórjuk a cukrot, a csipet sót, a szódabikarbónát és...

Aludttejes prósza

A tojásokkal elkeverjük a cukrot, a sót és a vaníliás cukrot.

Aszaltszilva-kenyér málnával és szőlős dióraguval

A vajat, a cukrot és a tojást jól összedolgozzuk, majd hozzákeverjük a lisztet, a sütőport egy kis...

Barack mousse, pezsgő szósszal

A barackmosse-hoz valókat, a tejszínhab kivételével, egy lábosba tesszük....

Batátás cannoli

A lisztet egy tálba tesszük, mélyedést formálunk a közepébe:...

Bazsalikomos tejberizs, friss bazsalikommal és erdei gyümölcs lekvárral

A felforrósított tejben, lassú tűzön puhára főzzük a rizst, mintha tejberizst főznénk. Reszelt...

Blaha Lujza torta

A diót finomra daráljuk. Hozzáadjuk a lisztet, a cukrot, a kakaóport...

Borlekvár

A bort a fűszerekkel lassú tűzön, fedő nélkül forraljuk, hogy az alkohol elpárologjon belőle.

Borzselé

Ezt a különleges zselét vörösborból és fehérborból készítjük.

Bögrés sajttorta

A mascarponét az áttört túróval, a porcukorral...

Chilis csokis süti

A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk a cukor felével.

Csicsókás-céklás falatkák

A lisztet egy tálba öntjük, összekeverjük a sütőporral és a csipet sóval. Elmorzsoljuk benne a...

Csodakifli

A hozzávalókból tésztát gyúrunk, majd nagyjából 6 egyenlő részre osztjuk.

Csokoládémousse olívaolajban pirított kaláccsal

A csokoládémousse-hoz kemény habbá verjük a hideg tejszínt.

Csokoládés tiramisu

A kólából, a keserűlikőrből és a sörből áztatólevet csinálunk, majd megforgatjuk benne a...

Csöröge fánk

A lisztet elmorzsoljuk a vajjal, majd alaposan összedolgozzuk...

Cupcake

Először a brownie-t süssük meg.

Kapcsolat

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről a gasztroangyal@gasztroangyal.hu email címen vagy a facebook oldalon.

Gyere és csatlakozz Facebook oldalamhoz!

Mi történik mostanában velem? Hol forgatok éppen és mi lesz a következő téma? Megtudhatod, ha csatlakozol a Facebook oldalamhoz, hiszen ott olyan naprakész, belső információkat találsz, amit máshol nem. Egyenesen a forrástól...