Friss receptek

Túrós csusza gazdagon, Érsekcsanádiasan

2014. december 19.

A csuszatésztát bő vízben főzzük meg, szűrjük le, jól csepegtessük ki

Halászos halászlé

2014. december 19.

A halszeleteket egyenként sózzuk be, majd mindezeket tegyük egy megfelelő nagyságú bográcsba..

Marcsi

Mézeskalács

2014. december 17.

A mézeskalács az adventi időszak egyik legkedvesebb süteménye. Csodálatos formájúakat készíthetünk, kedvünk szerint díszíthetjük,...

Mézes-krémes

2014. december 10.

Az előző adásban elkészítettünk sok-sok finom, ünnepi süteményt – zserbót, gyümölcskenyeret, hájas fánkot, krémest.

Balatoni kör

2014. november 27.

Nyári sorozatunk befejező részében egy fantasztikus kezdeményezést ismerhettek meg, ami az egész ország szempontjából nagyon fontos.

A szatymazi barack

2014. november 20.

Ha a nyár ízeire gondolok, nem maradhat ki a zamatos, édes barack. A tiszta befőttek, az aranyló lekvárral megtöltött üvegek már ott...

Balatoni kör

A Gasztroangyal bemutatja azt a csodálatos összefogást, melyet a Balaton környéki borászok és vendéglátósok valósítottak meg annak érdekében, hogy magas szintre emeljék legnagyobb tavunk vidékének gasztronómiáját.

Kérdezd Marcsit!

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről, vagy olvasgasd kedvedre az eddig feltett kérdéseket és válaszokat, hiszen nagyon igaz, hogy sokat tanulhatunk mások kérdéseiből is. Garantáljuk, hogy Marcsi minden kérdésedre válaszol.