Friss receptek

Kemencében párolt és sült vaddisznó oldalas

2014. november 22.

A vaddisznóhúst a sütéshez előkészítjük...

Szatymazi habos, barackos sütemény

2014. november 22.

A tojásból, a cukorból, a lisztből piskótalapot sütünk.

Marcsi

Balatoni kör

2014. november 27.

Nyári sorozatunk befejező részében egy fantasztikus kezdeményezést ismerhettek meg, ami az egész ország szempontjából nagyon fontos.

A szatymazi barack

2014. november 20.

Ha a nyár ízeire gondolok, nem maradhat ki a zamatos, édes barack. A tiszta befőttek, az aranyló lekvárral megtöltött üvegek már ott...

A sűrűje

2014. november 19.

Azt hiszem, hogy a boldogság megszerzésének titka nem más, mint gyakorlatszerűen felismerni a mindennapok örömeit, a legkisebbeket is....

Melegítsük fel magunkat!

2014. október 23.

A természet körforgása idén is elhozta nekünk a hideget, az igazi őszt. Egy héttel ezelőtt még a napfény csillogott a sárga és piros...

Balatoni kör

A Gasztroangyal bemutatja azt a csodálatos összefogást, melyet a Balaton környéki borászok és vendéglátósok valósítottak meg annak érdekében, hogy magas szintre emeljék legnagyobb tavunk vidékének gasztronómiáját.

Kérdezd Marcsit!

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről, vagy olvasgasd kedvedre az eddig feltett kérdéseket és válaszokat, hiszen nagyon igaz, hogy sokat tanulhatunk mások kérdéseiből is. Garantáljuk, hogy Marcsi minden kérdésedre válaszol.