Friss receptek

Csertamenti kanászleves

2015. január 22.

A rizst puhára főzzük, majd a gombóc többi hozzávalóival összedolgozzuk és félretesszük.

Göcseji aszalt körtével töltött sertésszűz

2015. január 22.

A darált húst, a vágott diót, az áztatott zsemlét a tojásokkal és fűszerekkel összedolgozzuk.

Marcsi

Néhány recept még karácsonyra

2014. december 23.

Már csak egy nap, és itt az év legszebb ünnepe. Gondolom, a legtöbben már gondosan meg is terveztétek a menüt, megvásároltátok az...

Mézeskalács

2014. december 17.

A mézeskalács az adventi időszak egyik legkedvesebb süteménye. Csodálatos formájúakat készíthetünk, kedvünk szerint díszíthetjük,...

Mézes-krémes

2014. december 10.

Az előző adásban elkészítettünk sok-sok finom, ünnepi süteményt – zserbót, gyümölcskenyeret, hájas fánkot, krémest.

Balatoni kör

2014. november 27.

Nyári sorozatunk befejező részében egy fantasztikus kezdeményezést ismerhettek meg, ami az egész ország szempontjából nagyon fontos.

Balatoni kör

A Gasztroangyal bemutatja azt a csodálatos összefogást, melyet a Balaton környéki borászok és vendéglátósok valósítottak meg annak érdekében, hogy magas szintre emeljék legnagyobb tavunk vidékének gasztronómiáját.

Kérdezd Marcsit!

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről, vagy olvasgasd kedvedre az eddig feltett kérdéseket és válaszokat, hiszen nagyon igaz, hogy sokat tanulhatunk mások kérdéseiből is. Garantáljuk, hogy Marcsi minden kérdésedre válaszol.