Friss receptek

Csicsóka saláta

2015. április 24.

A csicsókát meghámozzuk, és káposzta reszelőn, nyersen lereszeljük.

Hajtogatott, réteges keletlen

2015. április 24.

A megtisztított burgonyát lereszeljük, belekeverjük a lisztet és a sót.

Marcsi

„ Ízre, tétre, befutóra!” - Derby és Gasztroangyal Fesztivál

2015. április 15.

Felejthetetlen hangulatú, élményekkel teli világ születik a Kincsem Parkban július első hétvégéjén!

Hadházi káposzta

2015. március 27.

A káposzta amellett hogy egészséges, igazán sokoldalú zöldség.

Nádudvaron jártunk

2015. március 19.

A Nádudvari Élelmiszer Kft. a Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú vállalat.

A györkönyi svábok receptjeit fürkésztük ki

2015. február 27.

A következő adásban megint olyan helyre látogatunk el, ahol a sváb asszonyok lenyűgöztek bennünket remek receptjeikkel, praktikáikkal,...

Gasztroangyal - Baja

A Gasztroangyal Bajára látogat, ahol a gyufatészta és a bogrács készítésének folyamatát is megismerhetjük. Marcsi a kisvasúttal bebarangolja a gemenci erdőt, és elkészülnek a helyi receptek is – bunyevác kukoricapite, gyuvecs, csülkös bableves.

Kérdezd Marcsit!

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről, vagy olvasgasd kedvedre az eddig feltett kérdéseket és válaszokat, hiszen nagyon igaz, hogy sokat tanulhatunk mások kérdéseiből is. Garantáljuk, hogy Marcsi minden kérdésedre válaszol.