Friss receptek

Bazsalikomos tejberizs, friss bazsalikommal és erdei gyümölcs lekvárral

2015. június 12.

A felforrósított tejben, lassú tűzön puhára főzzük a rizst, mintha tejberizst főznénk. Reszelt citromhéjjal, vaníliával és cukorral ízesítjük.

Bulgur, zöldségekkel és körömvirágos paradicsom chutney-val, füstölt sertés szűzzel

2015. június 12.

A bulgurt alaposan lemossuk, és forró, sós vízben megfőzzük, hogy kissé "al dente" , vagyis fog kemény maradjon. Ha megfőtt, leszűrjük, és lecsepegtetjük.

Marcsi

Várlak Benneteket a 86. Ünnepi Könyvhéten!

2015. június 3.

Június 7-én, vasárnap a Vörösmarty téren dedikálok a Libri 130-131. számú standjánál 11.00 órától.

Egy kedves ismerős, Légli Attila

2015. május 27.

Ezen a héten egy igazán különleges adást láthattok, hiszen Légli Attilához látogatunk el, aki nemcsak fantasztikus kerámiákat készít,...

„ Ízre, tétre, befutóra!” - Derby és Gasztroangyal Fesztivál

2015. április 15.

Felejthetetlen hangulatú, élményekkel teli világ születik a Kincsem Parkban július első hétvégéjén!

Hadházi káposzta

2015. március 27.

A káposzta amellett hogy egészséges, igazán sokoldalú zöldség.

Cikkek

„ Ízre, tétre, befutóra!” - Derby és Gasztroangyal Fesztivál

Egy kis ízelítő a tavalyi hangulatból.

Kérdezd Marcsit!

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről, vagy olvasgasd kedvedre az eddig feltett kérdéseket és válaszokat, hiszen nagyon igaz, hogy sokat tanulhatunk mások kérdéseiből is. Garantáljuk, hogy Marcsi minden kérdésedre válaszol.