Fűszervaj kakukkfűvel

2014. július 17.

Többször biztattalak már Benneteket, hogy mélyedjetek el a fűszerek világában, ültessetek párat a kertbe vagy akár egy balkonládába. Nemcsak azért fontosak ezek a növények, mert csodálatos ízt adnak az ételeknek, hanem...

Málnaszezon

2014. június 23.

A piacokon és a zöldségeseknél megjelent végre a málna. Mostanában szerencsére a kiskertekben is egyre több bokrot látok. Igazából a termesztése nem problémás, hiszen ha jól érzi magát, akkor nő, és terem is szépen.

Friss

Szeptember 19-én nyit a CsabaPark

Elkészült Békéscsabán a gasztroturisztikai CsabaPark.

Meggyes pite

A vajat a cukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük.

Skorce

A vizet a sóval és az evőkanál zsírral felforraljuk.

Kapucnyika, mákos guba

Először a tészta hozzávalóiból kelt tésztát dagasztunk.

Muravidék

A Gasztroangyal a Muravidékre látogat. Lendva várának története mellett Marcsi megmutatja a környék legfinomabb ételeit, a helyi gibanicát és a legízletesebb borokat is.

Kérdezd Marcsit!

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről, vagy olvasgasd kedvedre az eddig feltett kérdéseket és válaszokat, hiszen nagyon igaz, hogy sokat tanulhatunk mások kérdéseiből is. Garantáljuk, hogy Marcsi minden kérdésedre válaszol.