Friss receptek

Borjúcsülök vele sült zöldségekkel

2015. május 22.

A csülköket sózzuk, borsozzuk. Egy tepsiben zöldségágyat készítünk. A megtisztított felszeletelt zöldségeket a tepsi aljára terítjük, ráhelyezzük a cikkekre vágott vöröshagymát.

Házi zöldségleves, csurgatott tésztával

2015. május 22.

Az újhagymát felszeleteljük és a zsíron megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a fűszerpaprikát, csontlével felengedjük és félpuhára főzzük.

Marcsi

„ Ízre, tétre, befutóra!” - Derby és Gasztroangyal Fesztivál

2015. április 15.

Felejthetetlen hangulatú, élményekkel teli világ születik a Kincsem Parkban július első hétvégéjén!

Hadházi káposzta

2015. március 27.

A káposzta amellett hogy egészséges, igazán sokoldalú zöldség.

Nádudvaron jártunk

2015. március 19.

A Nádudvari Élelmiszer Kft. a Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú vállalat.

A györkönyi svábok receptjeit fürkésztük ki

2015. február 27.

A következő adásban megint olyan helyre látogatunk el, ahol a sváb asszonyok lenyűgöztek bennünket remek receptjeikkel, praktikáikkal,...

„ Ízre, tétre, befutóra!” - Derby és Gasztroangyal Fesztivál

Egy kis ízelítő a tavalyi hangulatból.

Kérdezd Marcsit!

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről, vagy olvasgasd kedvedre az eddig feltett kérdéseket és válaszokat, hiszen nagyon igaz, hogy sokat tanulhatunk mások kérdéseiből is. Garantáljuk, hogy Marcsi minden kérdésedre válaszol.