Friss receptek

Kolostoros káposzta, szabadtéri tűzön készítve

2015. március 28.

A húst felkockázzuk, 1-2 napra olajos, fűszeres, hagymás pácban, hűtőszekrényben érleljük.

Vöröslencsés káposzta leves

2015. március 28.

Serpenyőben hevítsünk fel egy kevés 3-4 evőkanál olajat.

Marcsi

Hadházi káposzta

2015. március 27.

A káposzta amellett hogy egészséges, igazán sokoldalú zöldség.

Nádudvaron jártunk

2015. március 19.

A Nádudvari Élelmiszer Kft. a Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú vállalat.

A györkönyi svábok receptjeit fürkésztük ki

2015. február 27.

A következő adásban megint olyan helyre látogatunk el, ahol a sváb asszonyok lenyűgöztek bennünket remek receptjeikkel, praktikáikkal,...

Szekszárd, kávé, barátság

2015. február 20.

Nagyon szeretem a kávét, a jó kávét! Tóth Sanyi kávészakértő jóvoltából pedig nagyon sokat tanultam arról, hogy mitől jó a kávé,...

Balatoni kör

A Gasztroangyal bemutatja azt a csodálatos összefogást, melyet a Balaton környéki borászok és vendéglátósok valósítottak meg annak érdekében, hogy magas szintre emeljék legnagyobb tavunk vidékének gasztronómiáját.

Kérdezd Marcsit!

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről, vagy olvasgasd kedvedre az eddig feltett kérdéseket és válaszokat, hiszen nagyon igaz, hogy sokat tanulhatunk mások kérdéseiből is. Garantáljuk, hogy Marcsi minden kérdésedre válaszol.