Friss receptek

Flicl

2015. február 27.

A vöröshagymát kockára vágjuk és a zsíron megdinszteljük.

Kacsaaprólékkal sült paradicsomos káposzta

2015. február 27.

A megtisztított aprólékot feldaraboljuk.

Marcsi

A györkönyi svábok receptjeit fürkésztük ki

2015. február 27.

A következő adásban megint olyan helyre látogatunk el, ahol a sváb asszonyok lenyűgöztek bennünket remek receptjeikkel, praktikáikkal,...

Szekszárd, kávé, barátság

2015. február 20.

Nagyon szeretem a kávét, a jó kávét! Tóth Sanyi kávészakértő jóvoltából pedig nagyon sokat tanultam arról, hogy mitől jó a kávé,...

Maurer Oszkárnál jártunk

2015. február 13.

A következő Gasztroangyalban megismerhettek egy olyan borászt, aki történelmi szempontból is nagyon fontos munkát végez.

Az eladási listák élén "A sűrűje" második kiadása is

2015. január 27.

Szinte még ki sem jött a nyomdából „A sűrűje” második kiadása, máris vezeti a Libri és a Bookline sikerlistáit.

Balatoni kör

A Gasztroangyal bemutatja azt a csodálatos összefogást, melyet a Balaton környéki borászok és vendéglátósok valósítottak meg annak érdekében, hogy magas szintre emeljék legnagyobb tavunk vidékének gasztronómiáját.

Kérdezd Marcsit!

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről, vagy olvasgasd kedvedre az eddig feltett kérdéseket és válaszokat, hiszen nagyon igaz, hogy sokat tanulhatunk mások kérdéseiből is. Garantáljuk, hogy Marcsi minden kérdésedre válaszol.