Friss receptek

Grillezett borjúszív, - máj és "-mirigy".

2016. június 6.

Az alapanyagokat egy éjszakára kakukkfüves, esetleg fokhagymás olívaolajban áztassuk/pácoljuk. A szív és a máj esetében 4 - 5 mm -es szeleteket vágunk, mielőtt az olajba helyezzük.

Töltött édesburgonya

2016. június 2.

A batátákat néhányszor megböködjük, majd 200°C-on 50 percig sütjük. Akkor jó, ha szépen megpuhul a húsa. Ezután hagyjuk hűlni, majd hosszában kettévágjuk.

Marcsi

Videóreceptek a Bosch támogatásával - Krumplis rucatalp

2016. június 14.

A krumplis tészta sokak kedvence, és mindenkinek van hozzá egy jól bevált receptje. A következő videóban egy variációját fogjátok...

Videóreceptek a Bosch támogatásával - Sült fagyi

2016. május 17.

Lassan közeledik a nyár, és vele együtt a fagylaltszezon is. A következő videóban bemutatok egy igazán különleges édességet, aminél a...

Videóreceptek a Bosch támogatásával - Reggeli turmixok

2016. április 21.

A reggeli a nap legfontosabb étkezése. Beindítja az anyagcserénket, és ellát bennünket energiával egész délelőttre. Feltéve, ha csupa...

Videóreceptek a Bosch támogatásával - Medvehagymás pogácsa

2016. március 31.

Beköszöntött a tavasz, és ezzel együtt pedig a medvehagyma szezonja is. Nagyon egészséges, és persze az íze is csodálatos. Ilyenkor...

Cikkek

Erdély télen

A téli erdélyi utazás második részében igazi havas kaland következik, hiszen Marcsi hószánnal utazik a hegyekbe, és még egy medvével is találkozik. Esernyős hájas és tepertős kőttes készül, és megismerhetjük a helyi hokicsapatot is.

Kapcsolat

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről a gasztroangyal@gasztroangyal.hu email címen vagy a facebook oldalon.