Friss receptek

Oeufs en Meurette de ma Maman

2017. március 21.

A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, majd kevés zsiradékon megpároljuk

Souffle

2017. március 21.

Első lépésként besamelt készítünk. Felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a lisztet, majd kis ideig kevergetjük.

Marcsi

Tejes tarhonyaleves

2017. március 10.

Egy közepes lábosban két evőkanál sertészsírt olvasztunk. Beleteszünk egy fél tányérnyi házi tarhonyát, és kicsit megpirítjuk.

Kolbászos krumplileves

2017. március 10.

Egy edényben felforralunk 2 liter vizet. Ebbe rakjuk bele a felaprított krumplit.

Videóreceptek a Bosch támogatásával - Libamáj brulée

2016. december 20.

Néhány nap és itt a karácsony, ezért egy igazi ünnepi recept következik, libamáj brulée.

Videóreceptek a Bosch támogatásával - Zöldségpürék

2016. december 5.

Mi, magyarok nagyon szeretjük a krumplipürét, ám érdemes ezt az ételt másféle zöldségekkel is kipróbálni. A brokkoli, a zeller és a...

Cikkek

Erdély télen

A téli erdélyi utazás második részében igazi havas kaland következik, hiszen Marcsi hószánnal utazik a hegyekbe, és még egy medvével is találkozik. Esernyős hájas és tepertős kőttes készül, és megismerhetjük a helyi hokicsapatot is.

Kapcsolat

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről a gasztroangyal@gasztroangyal.hu email címen vagy a facebook oldalon.