Zöldség-Gyümölcs

Ásványvíz

Az ásványvíz olyan ivóvíz, amely legalább 500 mg/liter oldott...

A spárga

Elkészítési módjainak csak a fantázia szab határt. Amellett, hogy...

A szarvasgomba

A szarvasgomba egy igazi gasztronómiai kuriózum. Különleges az íze, illata.

Alma

Az ősi egyiptomiak, görögök és rómaiak tisztelték és...

Az eper

Piros és gyönyörű. Szinte kínálja magát, kóstolj meg!...

Az igazi hazai paradicsom

Piros gömbölyű csoda! Íze, zamata sokféle és nagyon...

Burgonya

A negyedik leggyakrabban fogyasztott élelmünk a burgonya.

Csírák

Az egészséges táplálkozás alapja, hogy elegendő...

Csicsóka

Kiváló diétás alapanyag, csak a fantázia szab határt, hogy mit...

Gesztenye, marcipán

Közkedvelt és nagyon ízletes csemegénk, felhasználása...

Gombafajták

A leggyakrabban étkezési célra használt gombánk mégis a csiperke....

Hagyma

A hagymáról sokunknak jut eszébe a legendás filmtörténeti...

Köles

A köles az egyetlen gabonaféle, amely főtt állapotban is...

Medvehagyma, a tavasz hírnöke

Az első zöldfélénk, amelyik kibújik a földből. Levele nagyon...

Paprika

Nemcsak a fűszerpaprika meghatározója a magyar konyhának, hanem számos...

Spenót vagy sóska?

Van, aki csak ezt szereti, van, aki csak azt. Ritka ha valaki mindkettőt. Teljesen...

Tarlórépa

A tarlórépa egy a Brassica nemzetségbe tartozó káposztaféle.

Kapcsolat

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről a gasztroangyal@gasztroangyal.hu email címen vagy a facebook oldalon.

Gyere és csatlakozz Facebook oldalamhoz!

Mi történik mostanában velem? Hol forgatok éppen és mi lesz a következő téma? Megtudhatod, ha csatlakozol a Facebook oldalamhoz, hiszen ott olyan naprakész, belső információkat találsz, amit máshol nem. Egyenesen a forrástól...