Hús és hal

A busa

A busa pontyfélék családjának....

A liba

Liba vagy lúd? Ki így nevezi, ki úgy. A baromfiudvar több ezer éve...

A sertés részei

A vidéki háztartások nagy múltú tradíciója a...

A sertés részei (disznóvágás)

A vidéki háztartások nagy múltú tradíciója a...

Birka

A juh vagy birka az ember által egyik legrégebben háziasított állatfaj....

Bivalyhús

Kiváló igavonó, teje, húsa ízletes. Tartás...

Galamb

A galambhús fontos fehérjeforrás. Zsírszegény és...

Garda

Tihany egyik nevezetessége a garda, a látott hal, még a település...

Halak

Dunai halak, amiket jól ismerünk és amelyeket nem annyira. A legismertebb a ponty,...

Kecskehús, kecsketej, kecskesajt

A legrégebben háziasított állat, az ókori görögök szent...

Marhahús, steak

Marhahús vásárlásánál figyeljünk arra, hogy a hús...

Nyúlhús

A házinyulat haszonállatként a húsa és a bundája miatt...

Pulyka

"Debrecenbe kéne menni, pulykakakast kéne venni……..”

Sonka

Hazánkban a húsvéti ünnepi vacsora tradicionális étke a sonka,...

Tyúkok

Régi magyar tyúkfajtáink két nagyobb csoportját...

Vadhúsok, vadételek

Vadhúsok, vadételek. Egy páratlan ízvilág, páratlan...

Kapcsolat

Tedd fel kérdésed a műsorral kapcsolatban, vagy kérdezz az elkészült ételekről a gasztroangyal@gasztroangyal.hu email címen vagy a facebook oldalon.

Gyere és csatlakozz Facebook oldalamhoz!

Mi történik mostanában velem? Hol forgatok éppen és mi lesz a következő téma? Megtudhatod, ha csatlakozol a Facebook oldalamhoz, hiszen ott olyan naprakész, belső információkat találsz, amit máshol nem. Egyenesen a forrástól...